Om Landeryds Golfklubb

En klubb

Välkommen till Landeryds Golfklubb!

Två anläggningar

Landeryds GK består av två kompletta anläggningar, båda ligger strax utanför Linköping.

• Landeryd, Bogestad gård
  • Vesterby

Tre banor

På Landeryds golfklubb kan du välja mellan tre natursköna 18 håls banor med varierande karaktär.

Norra och Södra
Dessa två banor hittar du på anläggningen Landeryd, Bogestad Gård strax utanför Linköping. På Landeryd finns även en massor med träningsmöjlighetr och en 7 håls korthålsbana med riktiga greener där du kan vässa det korta spelet.

Vesterby
Vesterby ligger i en naturskön miljö ca 2 mil från Linköping. Banan är utmanande med upphöjda och ondulerade greenområden. Här erbjuder vi boende, konferens och företagsevent. På Vesterby finns även träningsmöjligheter med Driving Range, Putt/Chip greener och ett övningsfält där du kan vässa dina pitchar!

På Vesterby hittar du även vårt boende med fina ombonade hotellrum i huvudbygganden samt även lite enklare boende i våra gästlängor.

Landeryds Golfklubb

Bogestad Gård
585 93 Linköping
info@landerydsgolf.se

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Bildgalleri

Du hittar fler bilder på Flickr!