Årets Junior 2018 - Federica Tavelli Westerlund

Junior- och Elitkommittén utser varje år Årets Junior, som utöver äran även får närvara på den stora sponsorgolfen "Stora Sjöslaget" och ta emot en tavla skänkt av "Valla Glasmästeri".

Nu är årets junior 2018 utsedd med följande motivering:

Federica2

Utmärkelsen tilldelas en person som på många olika sätt gjort en fantastisk resa, men som inte är slut än på långa vägar...

Hon gjorde under 2018 en fantastisk säsong, där det radades upp topp-placeringar på JMIs och Teen Tour Elite. Säsongen kryddades dessutom med en vinst i sin ålderklass i Teen Cup. Hon har också fått sina första landslagsuppdrag och genomfört dessa med bravur. Under säsongen avancerade hon 330 placeringar på SGF-rankningen för damer, till nuvarande plats 75, och är en stomme i såväl JSM-laget som serielaget. De fina golfprestationerna under 2018 beror på en helhjärtad satsning på sin golf, med extremt mycket träning och fokus, och också en enorm vinnarinstinkt. Eller kanske snarare en enorm vilja att inte förlora.

Hon är en glad och positiv person, som lyssnar och lär av alla. Otroligt ambitiös och nyfiken att lära sig nytt. En person som ger enormt mycket energi och som har förmågan att även glädjas åt andras prestationer. En enorm tillgång i en grupp och är en fantastik ambassadör för Landeryds Golfklubb.

Årets Junior 2018 är: Federica Tavelli-Westerlund

 

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd