Välkommen att träna på våra anläggningar!

På Landeryds Golfklubb har vi fantastiska träningsmöjligheter där alla är välkomna att träna.

Landeryd, Bogestad

Här erbjuder vi en driving range, korthålsbana, övningsbunkrar, puttgreener, inspelsgreener mm. Vår driving range är utrustad med Trackman där du kan få direkt feedback på dina slag samt spela banor.

Landeryd, Vesterby

Här erbjuder vi driving range, puttinggreener, övningsområde med 5 inspelsgreener, bunkrar mm. Vesterby med sitt träningsområde är en populär anläggning för träningsläger.

Prisättning Range

 Antal bollar
 30 st  57 st
 76 st
 100 st
 Swish/Betalkort  38 kr  66 kr  80 kr  95 kr
 Bollkort  33 kr  60 kr  72 kr  90 kr

Bollkort laddas i någon av våra receptioner samt Shop.

Trackman Range

Landeryd Trackman Range, Bogestad

På markplan finns det bås med 10 mattor som är väderskyddade med infravärme. I varje bås finns det 2 mattor. En bokning är avsedd per matta. Till varje matta finns det en Trackman-skärm.

På övre plan finns det 14 mattor. Till varje matta finns det ett stativ för din mobil eller surfplatta som du använder dig av för att använda Trackman. 

Samtliga mattor bokas via Sweetspot.

Med hjälp av Trackman kan du träna och få direkt feedback på dina slag, spela olika banor eller utmana dina kompisar. Skapa ett Trackman-konto för att få ut det mesta av upplevelsen!

Du behöver förboka mattorna i båsen och på övre plan, oavsett om du önskar att använda Trackman eller inte. Priset är exklusive bollar.

Priser:
100 kr/h för en matta i båsen 
50 kr/h för en matta på övre plan

BOKA DIN MATTA - SWEETSPOT

NYHET - Simulatorgolf

Landeryd inleder samarbete med Linköping Indoor Golf

Landeryd har inlett ett samarbete med Linköping Indoor Golf för att skapa möjlighet till en stimulerande golfupplevelse via simulatorgolf i vår nya rangebyggnad på Landeryd.

I simulatorn finns Trackman installerat. Med hjälp av Trackman kan du träna och få direkt feedback på dina slag, spela olika banor eller utmana dina kompisar.

Kom in i värmen och spela simulatorgolf i Indoor Golfs simulator på Landeryds Driving Range!

BOKA DIN MATTA - SWEETSPOT