Synlighet för företag

Ta chansen att visa upp Ert företag både på Landeryd eller Vesterby. Vi erbjuder flera attraktiva lösningar för att ge företag bästa synlighet och exponering på våra anläggningar.

Marknadsföring - Golfbilar

Ett perfekt sätt att synas hos oss är på våra golfbilar!  Bilen stripas eller folieras med er logga och är ute och rullar på våra banor flera gånger i veckan! Ni får dessutom möjligheten att under en helgdag per säsong åka runt i er ”egen” golfbil för att marknadsföra er och ert företag. När bilarna inte används står de parkerade med god exponering på klubbhusområdet.

Paketupplägg

  • Synlighet i form av stripning alt. foliering
  • 4 st fria rundor i ”Er” golfbil under säsongen
  • Tillgång till ”Er” bil under en helgdag för att marknadsföra företaget ute på banan genom att tex. dela ut Give aways, vatten, förfriskningar.

Pris för synlighet
10.500: - per bil och år (alla priser är ex. moms)

Förslag på pris för dekaler*

golfbil alt1
Alt 1 (Stripning) Från 3,300: -
 
 golfbil alt2
Alt 2 (Foliering) Från 7,500: -


*Egen montering/stripning är möjlig efter avstämning med Landeryd.


Marknadsföring - Parkering

Ta tillfället i akt att marknadsföra Ert företag till alla som besöker Landeryds Golfklubb. Vi erbjuder nu möjligheten att synas på vår parkeringsplats.

Skyltarna är placerade för optimal synlighet vid infart till parkering samt efter att man parkerat. Tack vare Friskis & Svettis etablering kommer trafiken öka samt pågå under hela året.

Avtalet gäller under 3-år med möjlighet till förlängning.

Du bidrar även till att skapa framtida förutsättningar för våra juniorer och elitspelare då 1,000 kronor per år går oavkortat till vår junior och elitverksamhet.

Upplägg
År 1 10,000: -
År 2 8,000: -
År 3 8,000: -

I priset ingår kostanden för framtagande samt montering av skylt.
Mervärdesskatt samt reklamskatt tillkommer.

skyltar parkering