Välkommen till Landeryds Golfklubb!

landeryd klubben

Landeryd är en av Sveriges största golfanläggningar, som alltid erbjuder något nytt att upptäcka. Tre natursköna, varierade och utmanande 18-hålsbanor strax utanför Linköping. Boende, restauranger och konferens. Hälsa och träning. Och framför allt en känsla av gemenskap som du inte hittar någon annanstans. Kom för golfen, stanna för livsstilen.

Här kan du läsa om klubben historia >

Utmanande banor för alla

På Bogestad gård och Vesterby strax utanför Linköping ligger våra tre 18-hålsbanor, alla med olika karaktär. Hos oss finns också gott om träningsmöjligheter där du kan vässa ditt spel.

Besök vår shop

Ett stort sortiment för alla nivåer av golfspelare, och en kunnig, personlig service som gör att du alltid hittar den bästa utrustningen. Vår golfshop är en självklar del av upplevelsen på Landeryd. Vi hjälper dig med custom fitting och beställningar, och du kan prova ut utrustning i vår studio året runt.

Aktuellt i shopen

Padel hos oss

Allt är inte golf här i världen! Därför erbjuder vi också padelbanor på anläggningen, ett stort mervärde för såväl golfare som konferensgäster. Våra banor sköts i samarbete med PDL Linköping och bokas enkelt online. Banorna är öppna mellan 06.00 – 24.00. Hos oss finns även utrustning att hyra eller köpa.

Läs mer om våra Padelbanor

Dagens lunch

Välkommen på lunch på Bogestad krog och restaurangen i Vesterby! Gott och vällagat, med såväl klassiska favoriter som nya överraskningar på menyn. En avkopplande lunch är ett självklart inslag i golfupplevelsen, men här är du självklart lika välkommen om du bara är matgäst!

Våra restauranger

Stora smaken på Landeryd! Hos oss finns mysiga restauranger på båda våra anläggningar. På Bogestad krog och restaurangen i Vesterby komponerar vi våra menyer efter säsong, och med stor kärlek till råvaror. Här kan du koppla av och umgås efter golfrundan med utsikt över våra natursköna banor.

Läs mer om våra restauranger