vesterbypadel logo

vesterbypadelVi öppnade 2 st Padelbanor på Vesterby 2020. Detta är ett riktigt lyft för anläggningen och ett stort mervärde för konferens- och golfgäng samt självfallet för er medlemmar. Vi gör detta tillsammans med PDL-Linköping som står för investeringen, har bokningssystemet samt sköter banorna under året. Vi har sedan en affärsmässig uppgörelse gällande fördelningen av alla intäkter.

PADEL – SÅ FUNKAR DET

Padel är en mycket enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash dock spelare man alltid dubbel dvs två mot två. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis däremot kan man även använda sig av glasen i spelet. Det är en väldigt social sport och enkel att lära sig.

DET ÄR ENKELT ATT SPELA HOS OSS

Du bokar med MATCHi-systemet - Vi är med i ett bokningssystem som heter MATCHi.se. För att exempelvis boka bana så skapar du ett konto på hemsidan www.MATCHi.se eller laddar ner MATCHi appen, sen söker du upp vår anläggning ”Vesterby Padel” för att boka en bana.

Betalning sker av personen som bokar på MATCHi via betalkort som man registrerar på sidan. Personen erhåller sedan ett kvitto och på detta kvitto erhåller man även en kod för att kunna låsa upp dörren till banan. Lamporna tänds automatisk 10 min innan bokad speltid och släcks 10 min efter vilket innebär att banorna är belysta vid varje bokning. Banorna är bokningsbara mellan 06.00-24.00.

MATCHi bokning ›

PRISER

- Vi har racket för uthyrning i receptionen, 40:-/rack
- I receptionen säljer vi även bollar, rack, grepplindor
- Ett bollrör (3-pack) kostar 80:-
- Banhyra – 60 min kostar 320:-

Följ oss gärna på Instagram: @Vesterbypadel