Aktuellt från juniorkommittén

Svenska Lag - ny hemsida för Landeryds Juniorer

From. nu kommer hemsidan Svenska Lag att användas som kommunikationsplattform för Landeryds juniorer istället för denna hemsida.

På denna länk hittar ni Landeryds sida. Här kan föräldrar och spelare enkelt få kontakt med varandra, här finns även tävlingsprogram över aktuella juniortävlingar, träningsscheman m.m.

Den grupp som Future Team har på Facebook kommer fortfarande att finnas kvar året ut, och användas för kommunikation.

 

Gruppindelning Juniorträningen 2017

Anna Nordqusit2

Vårens träningar börjar vecka 16 och vi tränar under perioden v 16-23 samt v 33-37. Träningarna rullar på varje vecka oavsett vardag eller ej.
Vi samlas vid bollhuset inför första träningen för upprop och presentation av gruppen.

Varmt välkomna till träningen och en ny golfsäsong!


Årets juniorgrupper kan du se  pdfhär:

Nu spelar vi Finalen i Junior SM

JSM640
Nu har JSM klubblag startat i Spanien på Lumine Golf. Vi håller oss updaterade här på hemsidan

Livescore

Final av Global Invests Juniortour 2016

Nu har årets Juniortour-mästare utsetts!

Lördagen den 17/9 spelades finalen av Global Invests Juniortour på Norra banan. Dagen bjöd på en fantastisk golfdag. 34 segersugna juniorer var med på finalen och kämpade om pokalerna. Detta tillsammans med de fina förutsättningarna, väder som bana, gjorde att det spelades mycket bra golf. 

 
 juniortour final 2016 small
 
Vinnare i de olika klasserna, och årets Juniortour-mästare blev:
A-klass: Malte Lindell, 66 slag (70 slag brutto!)
B-klass: Markus Mellqvist, 68 slag
C-klass: Alexander Gustafsson, 72 slag
D-klass: Elvira Flodström, 18 poäng
 
 
 
Landeryds Junior- och Elitkommitté vill ta tillfället i akt och tacka Global Invest för stöttningen av touren. Att skapa möjligheter för tävlande på lokal nivå, för samtliga hcp-kategorier, är värdefullt för juniorernas utveckling inom golfen. Junior- och Elitkommittén vill även tacka de föräldrar som ställt upp som funktionärer under året, både i Juniortouren och i de andra juniortävlingar vi arrangerat. Till slut vill vi rikta ett stort tack till samtliga juniorer från de olika Östgötaklubbarna runtomkring som velat komma till Landeryd och delta i våra olika juniortävlingar. 

Stark start av Weiland i USA

Niclas Weiland har nu startat tävlingssäsongen i USA med en tävling på Slammer and Squire, en av banorna i World Golf Village i Florida där Golf Hall of Fame finns. En stark inledning på 68, fyra under par och delad ledning följdes upp av två under par på andra varvet. Det avslutande tredjevarvet i tropiskt skyfall innebar dessvärre några bogeys, två över på varvet och alltså fyra under totalt, vilket räckte till en delad sjätteplats, fem slag efter segraren.

- Några dåliga drivar i ösregnet och lite sämre puttning sista varvet gjorde att jag trillade tillbaka i resultatlistan, säger en lätt besviken Niclas.

Kör hårt i vinter Niclas !!!
// Peter L

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00
info@landerydsgolf.se

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)