Aktuellt från seniorkommittén

Kallelse till Seniorkommiténs årsmöte 2017

 

Onsdagen den 6:e december klockan 18:00 på Bogestad Krog

Skinksmörgås med julmust/lättöl serveras från 17:30

Anmälan senast den 1:e december till Margareta Ström mail: strommargareta@gmail.com mobil: 0733-682960

Pris 60 kronor - Kontant och helst jämna pengar

Dagordning

 • 1 Mötets öppnande
 • 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet
 • 3 Verksamhetsberättelse 2017
 • 4 Ekonomisk redovisning samt revisionsberättelse
 • 5 Beslut om ansvarsfrihet för styrelsen
 • 6 Val av styrelse, revisor och valberedning
 • 7 Prisutdelning Matchstegen
 • 8 Verksamhet november-mars
 • 9 Övriga frågor
 • 10 Avslutning

Emma Holmström från Landeryds GK:s styrelse och Gunilla Gustafsson från valberedningen informerar.

VÄLKOMNA!

Landeryd Seniorkommittés styrelse

Hösttouren 24 oktober

Säsongens sista Hösttour på Vesterby lockade 63 spelsugna i B-klass. I det något kyliga vädret men fin bana lyckades våra egna Landerydsspelare bäst och knep alla 9 priser!
Lars Karlsson segrade med 73 slag, Karl-Ivar Lindegren kom tvåa och Kerstin Palmér tog tredje platsen.

Hosttouren 10

Hösttouren 23 oktober

Hosttouren 7

Idag visade sig inte vädrets makter från sin bästa sida. Trots löfte av våra väderorakel om vackert höstväder fick Hösttourens A-klass spela i regn och kyla. Tempraturen visade på +5 grader men det måste ha varit väldigt små grader då det var ruskigt kallt. Glädjande nog kom ändå 123 spelare till start vilka nog tyckte att det var kallt men visade inga sura miner.
Att under de förutsättningarna ändå lyckas spela tävlingen på 65 slag, dvs 6 slag bättre än sitt hcp var imponerade. Den som gjorde det och vann tävlingen var Göran Unosson. Stort GRATTIS!  På andra plats kom Benny Nilsson, även han från Landeryd och på tredje plats Lars karlsson från Linköpings GK.

Hösttouren 16 oktober

Hosttouren

I ett strålande höstväder stod Landeryd som värd för både A- och B-klassen i hösttouren. A-klassen spelade på Norra banan och B-klass på Södra. Om det var tack vare vädret eller att vi har populära och uppskattade banor är svårt att gissa men till start kom inte mindre än 280 spelare! Köerna till registreringen ringlade sig långa men allt flöt på och alla var väldigt nöjda med mottagande och inramning. 

A-klassen vanns sedan av Kendel Dahlström från Vreta Kloster GK och B-klassen Ingemar Fredberg från Landeryd , båda på utmärkta 70 slag. Stort Grattis till segrarna!

 

Säsongsavslut trivselgolfen

Avslut 2017 1Dagens mottagningskommitté med Dagny, Anita, Margareta, Elisabeth och allas vår Lasse!

 Så har då Trivselgolfens säsongen 2017 avslutats i och med singeltävlingen på Södra banan. Det var i mindre än 90 deltagare vid dagens tävling och om vi även summerar årets säsong har vi haft inte mindre än 1100 starter vilket visar att trivselgolfen verkligen är uppskattad. 
De som lyckades bäst vid dagens tävling var, i A-klass Rolf Bruce tätt följd av Tommy Ström och Mats Högfeldt. I B-klass vann Lisbeth Revelj följd av Ingvar Bengtson och Bengt Bärhede. Stort GRATTIS till alla pristagare!

I samband med den efterföljande lunchen förrättades även prisutdelning av alla höstens tävlingar där vår kassör Lasse hade inte mindre än 23 000kr i presentkort att fördela. Priser för "Årets Trivselgolfare" gick till Lars Karlsson, Marianne Tjärnlund och Bengt Bärhede. Alla tre har deltagit vid samtliga av årets 16 tävlingar! Det blev många presentkort att hålla reda på men med ordning och reda fördelades priserna så alla var nöjda. Mycket uppskattat var den gåva som alla i seniorkommitténs styrelse fick som tack för nedlagt arbete. Stort tack!

Nu ser vi fram mot årets hösttour vilken inleds 28 september där A-klass spelar på Vadstena GK och B-klass på Östad GK. På Landeryd har vi spel den 16 oktober med A- och B-klass på Norra och Södra och sedan avslutning 22 och 23 oktober på Vesterby.

Avslut 2017 2

 • 1
 • 2

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00
info@landerydsgolf.se

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd