Aktuellt från seniorkommittén

Inför nästa års säsong

Nu är vi i 2020 års sista skälvande veckor. Ett märkligt år där man stängde ner stora delar av världen i en pandemi som inte verkar vilja avta i omfattning. 

I Seniorkommitén har vi gjort bokslut för 2020 års verksamhet och nu påbörjat planering av nästa års säsong, förhoppningsvis fri från restriktioner och börjat planera för nästa års säsong.

Vi har tittat på de synpunkter som inkom i enkätsvaren vi fick vid avslutnings- och årsmötesgolfen och vad vi noterat är bland annat:

  • Tävlingsformerna upplevdes som bra
  • Flaggtävlingen saknades 
  • Lagom med partävlingar
  • Spel på annan bana skulle vara positivt.
  • Swish fungerar som betalform
  • Regelkurserna upplevdes som tveksamma.

Vi kommer inte att arrangera några regelkurser, dels baserat på enkätsvaren men även med tanke på restriktioner angående Coronasituationen.

Vi har börjat att sätta ihop ett spelprogram för trivselgolfen där vi ska försöka plocka ihop något som vi tror alla kommer att uppskatta. Naturligtvis måste vi ha en flaggtävling men även någon ny utmanande tävlingsform. 
Hör gärna av er med synpunkter och tips på tex  om vi ska fortsätta med att dela startfältet i två lika stora grupper, ska vi tillåta att anmäla sig i par vid någon/några partävlingar, nya spelformer och tips på vilka andra banor ni vill spela. Hör av er till någon av oss i styrelsen!

Vi i Seniorkommitén tackar för i år med en förhoppning om att vi har ett riktigt bra golfår framför oss och vi önskar alla en riktigt

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

..o glöm inte att svinga lungt!

 

 

Årsmöte med tävling

Årsmötet 2020 bjöd inte på några större överaskningar. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och de ledamöter som var aktuella för omval lovade att ställa upp även nästa säsong. Vid konstitueringsmötet efter årsmötet fastställdes även rollerna inom styrelsn vilket innebar att det inte blev någon ändring.

Som avslutning spelade vi liksom tidigare år en "Årsmötestävling" för att sätta punkt för säsongen 2020. Resultatmässigt blev det en triumf för våra damer vilka rensade prisbordet ännu en gång. A-klassen vanns av Elisabeth Mejlerö och B-klassen av Marianne Tjärnlund. På prisplats i A-klassen lyckades ändå ett par herrar klämma in sig. Tvåa blev Per-Anders Karlsson och Tommy Ström blev trea. I B-klassen var det bara damer! Tvåa blev Eva Valtersson och trea Anita Gustafsson. Stort GRATTIS till pristagarna!

Så var då säsongen 2020 avslutad. Seniorkommittén vill nu tacka för i år och återkommer senare med tankar och ideer inför säsongen 2021.

 

Svinga lungt!

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd