Aktuellt från seniorkommittén

Årsmöte med tävling

Årsmötet 2020 bjöd inte på några större överaskningar. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och de ledamöter som var aktuella för omval lovade att ställa upp även nästa säsong. Vid konstitueringsmötet efter årsmötet fastställdes även rollerna inom styrelsn vilket innebar att det inte blev någon ändring.

Som avslutning spelade vi liksom tidigare år en "Årsmötestävling" för att sätta punkt för säsongen 2020. Resultatmässigt blev det en triumf för våra damer vilka rensade prisbordet ännu en gång. A-klassen vanns av Elisabeth Mejlerö och B-klassen av Marianne Tjärnlund. På prisplats i A-klassen lyckades ändå ett par herrar klämma in sig. Tvåa blev Per-Anders Karlsson och Tommy Ström blev trea. I B-klassen var det bara damer! Tvåa blev Eva Valtersson och trea Anita Gustafsson. Stort GRATTIS till pristagarna!

Så var då säsongen 2020 avslutad. Seniorkommittén vill nu tacka för i år och återkommer senare med tankar och ideer inför säsongen 2021.

 

Svinga lungt!

Avslutningstävlingen på Vesterby 23 september

Ett strålande sensommarväder gav en fantastisk inramning åt avslutningstävlingen av årets Trivselgolf.  Det var 75 spelare som passade på att njuta av ett strålande golfväder och en golfbana i toppklass. De goda förutsättningarna speglade också de många bra resultaten i tävlingen.

Läs mer

Seniorgolfen 16 september på Norra

84 glad trivselgolfare deltog i onsdagens golf på Norra banan. 18 grader varmt, strålande sol till en början. Sista bollarna fick dock spela i lite regn och något svalare temperatur men det blev ändå några birdies och en hel del par

Läs mer

Seniorgolfen 9 september. Tryall på Södra

Onsdagen bjöd på en gråmulen, småregnig dag men ganska behaglig temperatur för golfspel. 35 lag spelade Tryall, en variant av Irish Greensome. Det gäller att kunna hjälpa till i rätt läge och inte hamna i svårigheter samtidigt inom laget och då kan det bli riktigt bra scoorer.

Läs mer

Seniorgolf 2 september - 3 klubbor i bagen

Onsdagens trivselgolf spelades av 61 golfare på Vesterby gk.
Det märktes att vi nu har gått in i en höstmånad det var växlande sol, vind och lite moln som ”släppte” några droppar regn från sig.

Läs mer

Seniorgolfen den 26 augusti

En lite kylig morgon blev till en riktigt skön golfdag med bara lite duggregn en stund för halva gänget.
68 golfare spelade Södra banan singel i 2 klasser där damerna tog täten i B-klassen och herrarna i A-klassen.

Läs mer

Seniorgolfen den 19 augusti

Så har vi då spelat en "Classic", det vill säga spel från tre olika tees. Det var totalt 74 spelare, som med en viss bävan om hur det skulle gå, som tog sig an Norra banan. Men gick gjorde det och dessutom gick det jättebra.  Att vi därtill hade vädrets makter med oss vikket gjorde att vi slapp både den åska och det regn som drabbade Linköping bidrog även det till trivseln på banan. Det var många positiva kommentarer efter rundan så nästa år kommer med all säkerhet spelformen tillbaka.

Läs mer

Seniorgolfen den 12 augusti

Trivselgolf 12 augusti
I strålande solsken och lite svalkande vind ibland, spelades Bästboll 2-mannalag
på Södra banan med många fina resultat.

Läs mer

Seniorgolfen 5 augusti på Vesterby

Trivselgolfen 5 aug

I singeltävlingen på Vesterby deltog 87 alerta golfare som kämpade i lite vind, inte så mycket men tillräckligt för att någon vagn fick fart och hamna i ”spat” även några droppar regn.

Läs mer

Resultat Joppes Gear Down Classic, nu uppdaterad

Nu är årets upplaga av Joppes Gear Down Senior Classic spelad. Det blev som vanligt en spännande, trevlig och framför allt kul tävling med många annorlunda utmaningar. Frågan är nu hur Joppe ska kunna vässa tävlingen ännu mer nästa år?

Läs mer

  • 1
  • 2

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd