Trivselgolfen 2023

 

2023 års Trivselgolf spelas varje onsdag, från 19 april fram till 27 september med undantag från vecka 30.
Tävlingarna är öppna för alla Landeryds seniorer, dvs damer och herrar 55 år och äldre.

Starttid för tävlingarna är klockan 07.30. SH-svingen och höstavslutningen spelas med kanonstart där starttid anges i inbjudan till tävlingen.

Singeltävlingar spelas i A- och B-klass. Undantag kan förekomma.

Herrar och Damer 70 år och äldre har möjlighet att välja tee. För Herrar gul eller röd tee och för Damer röd eller orange tee. Val av tee anges vid anmälan till tävling, alternativt till tävlingsledning i samband med start.

Anmälan till respektive tävling kan göras fram till klockan 13.00, måndag före tävling i terminalen i Caddymaster eller via ”Min golf” på golf.se.

Par- och lagtävlingar spelas alltid i en klass. Anmälan till dessa kan endast göras som enskild anmälan. Tävlingsledningen lottar ihop lagen i samband med lottning av starttider.

Max antal deltagare vid tävlingar med löpande start är 100 och vid kanonstart 144.

Startlista presenteras dels på internet www.golf.se klockan 19.00 (cirka) på måndagen innan tävling, dels via e-post (om e-postadress finns angiven i GIT), samt även på seniorkommitténs anslagstavla i Caddymaster på Landeryd.

Scorekort lämnas ut vid startboxen för aktuell bana.

Startavgiften är 40 kronor per deltagare och betalas via Swish på nummer 123 220 67 95 eller via bankgiro till Länsförsäkringar 9024 1226 416. Möjlighet finns även att köpa bonuskort med upp till 10 tävlingar.

OBS, beroende på vilken typ av medlemskap man har, kan även tävlingsgreenfee på 250 kr tillkomma. Denna betalas till Caddiemaster innan tävling.

Efter avslutad tävling lämnas scorekort till caddiemaster eller tävlingsledaren. 

Resultatlista efter tävling publiceras på golf.se samt. Undantag är flaggtävlingar och Rumbletävlingar där resultatet endast presenteras på hemsidan.

Prisutdelning för alla vårsäsongens tävlingar sker vid våravslutning, ”SH-svingen” och för höstsäsongens tävlingar vid höstavslutningen.