Lektions och kursbokningar

  • Loginuppgifter: Du använder ditt "Min Golf"-login när du anmäler dig. Har du inget Golf-Id så går du in via denna länk "Skapa ny spelare".
  • Ditt konto: Här kommer du åt ditt konto där du kan administrera ditt konto och dina bokningar. När du anmält dig så kan du se dina bokade kurser under "Mina starttider".
  • Betalning: Alla våra kurser betalas via faktura som skickas till dig via e-post. Vänligen kontrollera att rätt e-postadress finns på hemsidan Golf.se/Mina sidor. Lektioner betalas på plats vid lektionstillfället.Skulle du ha problem med bokningen så hjälper vi dig gärna, ange kurs och ditt golf-id till följande mailadress: pro@landerydsgolf.se

 

Seniors Only-Vinter

För dig som går hemma på förmiddagarna och hellre vill förbättra din golf är denna träningsform perfekt!
Vi tränar i grupper om 6 deltagare och passen är 50 min långa. Vi varierar golfteknik med grunder i alla slag. Den här tiden på året kan man göra mycket med sin sving om man vill förbättra den inför våren, passa på att anmäla dig så att inte svingen ligger av sig under vintern! Vem vill inte vara redo med bra bollträff när våren kommer till oss?!

Pris 800kr

Läs mer

Vinterträning

Att vara golfare i Sverige är inte det lättaste, mörkret och kylan kommer och många banor stänger ner. Vi ser dock vintersäsongen som en perfekt period att träna din tekniska förmåga så att du är redo för golfspelet när våren kommer. I denna träningsform är du en av spelarna i en grupp där vi fokuserar på att lära dig grunder och de tekniska detaljerna som ditt golfspel behöver för att uppnå ett jämnare spel och kunna rätta till småfel innan de blir för stora.

Pris 900kr

Läs mer

Fortsättningskurs

Tillhör du de som tagit ditt gröna kort under de senaste åren och vill fortsätta att utveckla och förbättra din golf?
Då passar denna grupp dig perfekt!
Vi lägger stor vikt vid repetition av grunderna för att du ska bli en jämnare och bättre golfare inför kommande säsong. Vi går igenom alla moment och ger dig hjälp till hur du kan träna vidare på egen hand.

Pris 900kr

Läs mer

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd