Våra Pro

 

Peter250
Peter Lindh, H
ead Professional

Medlem i PGA sedan 1991 med kategorin Club Professional. Har bl.a. genomgått Grundtränarutbildningen, Högre tränarutbildningen samt specialtränar- utbildningen Elit & Coaching.  Har varit handledare och biträdande Kurschef på Svenska Golftränarutbildningen 2002-2010. Har förtroendeuppdraget som Ordförande i ÖGFs utbildningskommitté. Utbildningsansvarig, Regel & Hcpansvarig på klubben.
peter.lindh@landerydsgolf.se
tel 0708-58 40 34

   

Linda250
Linda Forsberg,
Club Professional

Medlem i PGA sedan 2002 med kategorin Club professional. Har genomgått Juniorledar- utbildning steg 1-3, har gått Högre tränarutbildningen 03-06 och är junioransvarig. Är certifierad TPI Instruktör.
linda.forsberg@landerydsgolf.se0708-40 37 18

   

 Petter250
Petter Ederö, Club Professional

PGA Professionell

Har jobbat som elit/junior coach/tränare i 15 år, coach i både Svenska och Norska landslaget. Jobbat på Åtvidabergs Golfgymnasium i 10 år. Är Ansvarig och var med och startade Linköpings Golfgymnasium. 8 år i amatör landslaget

Har Styrketränings utbildning och Personligtränare utbildning.

petter.edero@linkoping.se
tel 0734 34 30 33

   

Rickard250
Rickard Bergwall,
Club Professional

Är fil.mag. i Idrottspedagogik med inriktning idrottspsykologi. Är medlem i PGA sedan 1997 och genomförde Högre Tränar Utbildningen 99-01. Har arbetat i Luxembourg och Frankrike under 15 år med spelare både på ET, CT och EPD tour. Specialinriktning: Mental träning och kognitiv coaching. Är TPI certifierad som Junior coach och Power coach.
rickard.bergwall@landerydsgolf.se

0723-73 43 47

 

Andreas
Andreas Andersson, 
Golf Professional

Är Andreas har under hela sitt liv spelat golf och i många år på touren, både Europatour och Challengetour. Från och med i år kommer han var Instruktör på Vårdsbergs Golfklubb och ha hand om medlemsträning, Gröna kortkurser, juniorträning mm.

072-179 97 99

Nicke 250Niklas Söderberg, TPI Medical Sjukgymnast

Niklas Söderberg legitimerad sjukgymnast och utbildad på TPI (Titleist Performance Institute) kommer ingå i vårt Instruktörsteam. Vi vill ge varje golfare möjligheten att spela så bra som möjligt utefter sina egna förutsättningar vilket idag kan begränsas av tex nedsatt rörlighet, styrka, balans eller koordination. Har du ont i ryggen, höfter eller någon annanstans i kroppen när du spelar golf? Vill du få en renare bollträff eller kanske bara slå längre så bör du ta kontakt med Niklas för att se över vad just du kan göra. Niklas kompletterar våra instruktörer med en kroppslig screening/undersökning som är framtagen av TPI och är specifikt anpassat för just golfare. Varje spelare får efter screeningen/undersökningen skräddarsydda övningar eller behandling. Under våren kommer vissa kurser ha TPI inkluderat med Niklas men det går också bra att göra individuella bokningar. Niklas kommer även ha informationstillfällen för grupper på landeryd.
Är du intresserad så hör av er till Niklas på 070-396 98 58 eller till knutsen_21@hotmail.com.

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00
info@landerydsgolf.se

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd