Våra Pro

Utveckla din golf med oss! Vi jobbar hela tiden med att utveckla kurser och att skapa  intressanta träningsupplägg. Varje spelare har sina specifika krav och önskemål skapade efter sina egna förusättningar. Vi är en resurs oavsett din nivå, dina målsättningar och ambitioner.

Peter Lindh, Head Professional

Peter Lindh, Head Professional

peter.lindh@landerydsgolf.se
0708-58 40 34

Medlem i PGA sedan 1991 med kategorin Club Professional. Har bl.a. genomgått Grundtränarutbildningen, Högre tränarutbildningen samt specialtränar- utbildningen Elit & Coaching.  Har varit handledare och biträdande Kurschef på Svenska Golftränarutbildningen 2002-2010. Har förtroendeuppdraget som Ordförande i ÖGFs  utbildningskommitté. Utbildningsansvarig, Regel & Hcpansvarig på klubben.

Linda Forsberg, Club Professional

Linda Forsberg, Club Professional

linda.forsberg@landerydsgolf.se
0708-40 37 18

Medlem i PGA sedan 2002 med kategorin Club professional. Har genomgått Juniorledarutbildning steg 1-3, har gått Högre tränarutbildningen 03-06 och är junioransvarig. Är certifierad TPI Instruktör.

Petter Ederö, Club Professional

Petter Ederö, Club Professional

petter.edero@linkoping.se
0734 34 30 33

PGA Professionell. Har jobbat som elit/junior coach/tränare i 15 år, coach i både svenska och norska landslaget. Jobbat på Åtvidabergs Golfgymnasium i 10 år. Är ansvarig och var med och startade Linköpings Golfgymnasium. 8 år i amatörlandslaget

Har Styrketräningsutbildning och Personligtränareutbildning.

Rickard Bergwall, Club Professional

Rickard Bergwall, Club Professional

rickard.bergwall@landerydsgolf.se
0723-73 43 47

Är fil.mag. i Idrottspedagogik med inriktning idrottspsykologi. Är medlem i PGA sedan 1997 och genomförde Högre Tränar Utbildningen 99-01. Har arbetat i Luxemburg och Frankrike under 15 år med spelare både på ET, CT och EPD tour. Specialinriktning: Mental träning och kognitiv coaching. Är TPI certifierad som Junior coach och Power coach.

Karin Ederö, Golf Professional

Karin Ederö, Golf Professional

karin.edero@landerydsgolf.se 
0702-723724

Karin har under hela sitt liv spelat golf och i många år på touren. Hon jobbar idag tillsammans med Petter med att utveckla våra spelare på Golfgymnasiet. Karin har ansvaret för utvecklingen av medlemmar, gröna kortutbildningen och juniorverksamheten på Vårdsbergs GK.

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd