Våra Pro

Utveckla din golf med oss! Vi jobbar hela tiden med att utveckla kurser och att skapa  intressanta träningsupplägg. Varje spelare har sina specifika krav och önskemål skapade efter sina egna förusättningar. Vi är en resurs oavsett din nivå, dina målsättningar och ambitioner.

Peter Lindh, Head Professional

Peter Lindh, Head Professional

peter.lindh@landerydsgolf.se
0708-58 40 34

Medlem i PGA sedan 1991 med kategorin Club Professional. Har bl.a. genomgått Grundtränarutbildningen, Högre tränarutbildningen samt specialtränar- utbildningen Elit & Coaching.  Har varit handledare och biträdande Kurschef på Svenska Golftränarutbildningen 2002-2010. Har förtroendeuppdraget som Ordförande i ÖGFs  utbildningskommitté. Utbildningsansvarig, Regel & Hcpansvarig på klubben.

Linda Forsberg, Club Professional

Linda Forsberg, Club Professional

linda.forsberg@landerydsgolf.se
0708-40 37 18

Medlem i PGA sedan 2002 med kategorin Club professional. Har genomgått Juniorledarutbildning steg 1-3, har gått Högre tränarutbildningen 03-06 och är junioransvarig. Är certifierad TPI Instruktör.

Petter Ederö, Club Professional

Petter Ederö, Club Professional

petter.edero@linkoping.se
0734 34 30 33

PGA Professionell. Har jobbat som elit/junior coach/tränare i 15 år, coach i både svenska och norska landslaget. Jobbat på Åtvidabergs Golfgymnasium i 10 år. Är ansvarig och var med och startade Linköpings Golfgymnasium. 8 år i amatörlandslaget

Har Styrketräningsutbildning och Personligtränareutbildning.

Rickard Bergwall, Club Professional

Rickard Bergwall, Club Professional

rickard.bergwall@landerydsgolf.se
0723-73 43 47

Är fil.mag. i Idrottspedagogik med inriktning idrottspsykologi. Är medlem i PGA sedan 1997 och genomförde Högre Tränar Utbildningen 99-01. Har arbetat i Luxemburg och Frankrike under 15 år med spelare både på ET, CT och EPD tour. Specialinriktning: Mental träning och kognitiv coaching. Är TPI certifierad som Junior coach och Power coach.

Karin Ederö, Golf Professional

Karin Ederö, Golf Professional

karin.edero@landerydsgolf.se 
0702-723724

Karin har under hela sitt liv spelat golf och i många år på touren. Hon jobbar idag tillsammans med Petter med att utveckla våra spelare på Golfgymnasiet. Karin har ansvaret för utvecklingen av medlemmar, gröna kortutbildningen och juniorverksamheten på Vårdsbergs GK.

Josefine Garton, Golf Professional

Josefine Garton, Golf Professional

josefine.garton@landerydsgolf.se
0702-98 26 33

Josefine har spelat golf under större delen av sitt liv och tävlat på den svenska touren men också på collegenivå i USA.

Josefine har en kandidatexamen i Business Administration från College of Charleston, USA. Hon har även genomgått juniorledarutbildning och går nu Tränarassistent utbildning (TAU) för att kunna erbjuda lektioner under kommande säsong på Vårdsberg

Lars Vangdal, Club Professional

Lars Vangdal, Club Professional

Född och uppvuxen i Norge, medlem i norska PGA 1995 och svenska PGA sedan 2000. PGA Professional med kategorin Club Professional. Har genomgått Grundtränarutbildning, Högre tränarutbildning samt Specialtränarutbildningar. Har jobbat som landslagstränare i Norge 2005 - 2009. Har också haft olika uppdrag inom Swedish Golf Team. Har i Sverige jobbat som tränare på Finspångs GK, Ombergs Golf samt Linköpings GK. Har även genomgått civilekonomutbildning med inriktning på marknadsföring. 

Katarina Vangdal, Club Professional

Katarina Vangdal, Club Professional

Medlem i PGA sedan 1991. Har genomgått Grundtränarutbildning, Högre tränarutbildning samt RF:s Elittränarutbildning (ETU). Är anställd på Svenska Golfförbundet som Förbundskapten sedan 2010 och har tidigare jobbat som landslagscoach 1994 – 2007. Spelade i landslaget 1985 – 1990.  

På grund av mitt nuvarande uppdrag som förbundskapten är min tillgänglighet begränsad men under ledighet och vissa kvällar när jobbet tillåter håller jag igång min tränargärning.  

Pierre Söderfjord, TPI Fitness 2 Certified

Pierre Söderfjord, TPI Fitness 2 Certified

pierre@landerydskliniken.se
076-650 30 75 

Pierre är Landeryds GKs personlige tränare och jobbar nära våra Golf Pro. Han är utbildad Elittränare, Certifierad Idrottens Fystränare och Idrottsnutrition. Pierre är även av Titleist Performance Institute - Level 1 & Fitness 2 Certified. Pierre jobbar med TPI Golf Screening & Fitness med alla typer av golfare på Landeryd samt är med i utvecklingen av eleverna på Golfgymnasiet och våra Elit & Juniorspelare. Pierre håller till på Landerydskliniken här på Landeryd.

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd