Uppskjuten tävlingssäsong!

Med respekt för pågående Corona epedemi så förljer vi beslutet från Svenska Golfförbundet att inte genomföra tävlingar tillsvidare. Så fort det kommer nya rekomendationer så fattar vi nytt beslut.

Studio Ehair

I helgen den 14:e september gick den årliga Studio Ehair tävlingen av stapeln i år med ett 20-års jubileum.

Det tävlades både på Norra och Södra banan, Landeryd, vädret var med oss och de tävlande servades av sponsorn både på banan och efteråt med mat och dryck på Bogestads krog samt en del roliga sidotävlingar på banorna. När spelarna var på väg in mot klubbhuset kunde de höra härlig musik ifrån Safe Man Band och Magnus Bäcklund, sång som underhöll under tiden scoren matades in och den gemensamma prisutdelningen skulle börja.

Spelform på Södra var Irish Greensome och segrade på fantastiska 45 poäng gjorde lag Anita Gustafsson och Håkan Gustafsson

5528288330420884597

Spelform på Norra var scramble och där segrade lag Jörgen Skillborg och Hugo Skillborg på suveräna 47 poäng.

 2258461766470520518

Vi vill tacka sponsor Kesten, Studio Ehair/The Look för ett fantastiskt arrangemang och fina priser samt banarbetarna som gjorde att banorna var i ett mycket gott skick. 

genom tävlingsledarna Mimmi Molin och Clas Pantzar

 

           image5

image5          image5

image5

Nolltretton Open

Söndagen 8 september spelades Nolltretton Open med fullt startfält på Norra banan. Tävlingsformen var Tvåmanna scramble. Vädret var ett riktigt golfväder, växlande molnighet och runt 20 grader varmt. På bilden nedan syns de tre vinnande lagen samt sponsorns representant Benny Nilsson

nolltretton

Vinnare var lag Saga och Axel Rehncrona, 2.a kom lag Oskar Jenå och Filip Svedmert, 3:a kom lag Jonas Juhlin och Thomas Jansson.

Tappra Barn 2019

Tävlingen Tappra Barn spelades 24 augusti på Norra med fulltecknat startfält. Dagen började molnigt med solen tittade fram på eftermiddagen. Spelformen var 2-manna scramble och 7 utslag per spelare skulle räknas. Även i år kunde deltagarna köpa ”mulliganbollar” innan spel som sedan kunde utnyttjas när som på banan. Intresset för detta var stort. I krysset mellan hål 6-7/13-14 fick vi även i år njuta av nygrillad korv och dricka.

Tack till sponsorerna från Tappra Barn, Niklas och Harald, och tack alla deltagare för att ni var med och gav ert stöd till Tappra Barn.

tappra barn 2019

Segrade gjorde Erik Nordenborg / Erik Steineck
På andra plats kom Claes P Hull / Peter Ringh och på tredje plats kom 
Tina Eriksson / Michael Holmberg (saknas på bilden)

KM åldersklasser 2019

KM åldersklasser 2019 avgjordes den 10–11 augusti med ett 70-tal deltagare fördelade på fem klasser. På lördagen tog sig spelarna an Norra banan som var i toppskick dagen efter Landeryds Masters. Med samma flaggplaceringar som tourspelarna och regnigt väder blev ronden tämligen utmanande. Dagen efter spelades Södra banan under torrare men blåsigare förhållanden. Efter två dagars kamp med banan och elementen hade följande pristagare korats.

D40

D40 hemsida

1) Jenny Käck, 2) Karin Gunnar, 3) Tina Eriksson

H40 

1) Rickard Bergwall, 2) Jens Johansson, 3) Fredrik Eriksson (bild saknas)

D50

D50 hemsida

1) Märit Högström, 2) Annicka Westerberg, 3) Mimmi Molin

H50

H50 hemsida

1) Peter Widmark, 2) Peter Ringh och Olov Åhgren

H60

H60 hemsida

1) Roberto Passuello, 2) Dick Löfvenberg, 3) Urban Sandberg (saknas på bilden)

Tack till banarbetarna för fantastiska banor och hjälp med tält och till personalen i caddymaster för god service. Jag vill också tacka tävlingskommittén för arbete bakom och framför kulisserna och tävlingsfunktionärerna.

Magnus Morin, tävlingsledare

Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Bogestad Gård
585 93 Linköping
Östergötland
013-36 22 00

› Kontaktuppgifter och ekonomi

› Hitta till Landeryd (Norra + Södra banan)
› Hitta till Vesterby (Vesterby + Boende)

Webbkamera Landeryd