PGA Championship Landeryd Masters avgjort

rasmus h

PGA Championship avgjordes i lite blåsigare förhållande än tidigare dagar.
Rasmus Holmberg heter segraren i PGA Championship, han tar sin första seger på touren.

Bäste Landerydare blev Johannes Axell som han själv uttryckte det, ” idag besegrade banan mig”. Johannes blev T16 efter 76 slag idag. Storebror Gabriel Axell lyckades i alla fall få ”oavgjort”mot banan med sina 71 slag, bra score i det blåsiga vädret. Det gjorde att han klättrade 15 placeringar till en T30 placering.

Nu väntar Match SM för bröderna Axell, där de får sällskap av Niclas Weiland, Rasmus Rosin och Wilmer Ederö.
Det är fantastiskt roligt att höra från spelarna ”bästa greenerna i år” ”första gången vi spelar utan lägesförbättring” och man tänker inte ens på det.

Hoppas alla vi medlemmar förstår vilken enastående bra klubb vi är, vilka fantastiska banarbetare vi har, restaurangen som lovordades, administrationen som fixar arrangemanget. Det samma gällde JSM -slag som genomfördes för nån vecka sedan. Vi har de senaste 2 veckorna arrangerat den största Juniortävlingen för pojkar/flickor och den största seniortävlingen för herrar, med idel lovord.

Hela resultatlistan!

text. Nicklas Hemmingberg

PGA Championship Landeryd Masters 2022

Veckan efter midsommar är det återigen dags för PGA Championship Landeryd Masters på Vesterby Links. Tävlingen pågår med start onsdagen den 29 juni med cut efter torsdagens runda och finalvarv fredag samt med den spännande avslutningen på lördagen den 2 juli. Intresset från spelare har varit stort till den här tävlingen och vi har även många duktiga spelare från Landeryd som representerar klubben.
Varm välkomna ut och titta samt följ våra spelare under tävlingsveckan.

Program

Måndag 27 juni Inspel
Tisdag 28 juni Pro-Am
Onsdag 29 juni.lördag 2 juli tävling

PGA Championship Landeryd Masters 2021

 

Spännande avslutning när PGA mästerskapet/Landeryds Masters avgjordes.

Fortsätt läsa