Välkommen till Landeryds konferensarrangemang

”När ens anställda mår bra mår företaget bra”. En filosofi som fler borde ta efter!

Vi på Landeryd Golf Experience vet hur viktigt det är med personliga möten. Kanske är det ledningsgruppen, en särskild avdelning eller hela företaget som vill komma till oss på konferens. Att komma ifrån sin vanliga arbetsmiljö skapar kreativitet och motiverar till teamkänsla och effektivitet. Att dessutom få komma iväg till en lantlig miljö i herrgårdsstil med utsökt mat, utomhus jaccuzzi, padelbanor, aktivitetsrum och golf inpå knuten gör upplevelsen värd att minnas!

Vi på Vesterby Golf och konferens strävar efter att hitta det perfekta konferenspaketet efter era behov. Önskar ni kanske någon extra aktivitet efter en lång dag av konfererande? Välj det konferenspaket som passar er grupp. Är det ledningsgruppen som ska träffas? Eller kanske den större företagsgruppen? Vi anpassar konferensen efter era önskemål och garanterar att ni efter en konferens hos oss åker härifrån med ny energi och glädje.

Konferenserbjudande vinter 2023

Läs mer om vårt nya aktivitetsrum


Kontakta oss så skräddarsyr vi konferensen efter era behov.

Landeryd, Bogestad
013-36 22 50
vesterby@landeryd.se

Vesterby
013-36 22 50
vesterby@landeryd.se


Läs mer om paketen nedan:

 

Lunch till Lunch

Lunch till Lunch

VESTERBY | Med vårt ”lunch till lunch” paket börjar ni konferensen med en utsökt lunch för att sedan konferera i ett dygn tillsammans.

Läs mer här

Dagkonferens

Dagkonferens

VESTERBY eller LANDERYD | Ibland räcker det att komma iväg en dag för att få energin och motivationen påfylld.

Läs mer här

Två-dagars plus

Två-dagars plus

VESTERBY | Ibland är det mycket som ska diskuteras och ordentligt med tid behövs för att hinna gå igenom allt. Boka vårt två-dagars plus paket för att maximera arbetstiden och samtidigt njuta av lite extra lyx.

Läs mer här